En marxa la campanya d’ACEP per aquest Sant Jordi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls ha posat en marxa la seva campanya promocional de Sant Jordi en la que regala 200€ per gastar-se en qualsevol de les botigues que agrupa l’entitat.

Per aconseguir el premi cal comprar en qualsevol de les botigues o empreses associades i pujar una fotografia al costat del cartell promocional de la campanya que hi ha a l’aparador de cada comerç . Cal etiquetar tant l’Acep com el propi comerç. La fotografia amb més “M’agrada” serà la guanyadora de la campanya que es tancarà el dia 24 d’abril.

Francesc Tresserres, president de l’ACEP, explica que l’entitat combina accions promocionals dirigides als dos grans grups de clients del comerç local; els joves i la gent gran. Són declaracions al programa Ona Maresme.

Actualment, l’ACEP agrupa una 30a de botigues i empreses locals i totes elles ja llueixen el cartell promocional de la campanya, que és juntament amb el que cal fotografiar-se per entrar a la promoció vigent fins a finals de la setmana vinent.

L’ACEP dissenya diferents campanyes de promoció del comerç local amb la voluntat de posar en valor la proximitat de les botigues de poble. Segons l’ACEP, el tracte proper del comerç de proximitat, sempre i quan es doni també un bon servei, no es pot comparar amb les grans superfícies.

L’any passat, l’entitat, amb el suport de l’Ajuntament, va organitzar un concurs d’aparadors per Sant Jordi, amb la voluntat de revitalitzar el sector després dels mesos més durs de la pandèmia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics