Demà comença la Festa Major Petita

Moment del correfoc de la Festa de Sant Nicolau - Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa 3 anys que Palafolls no gaudeix de la seva Festa Major Petita que coincideix, habitualment, amb els dies festius de la Setmana Santa. 

Demà divendres es donarà el tret de sortida a una festivitat molt semblant a les prepandèmiques, on només l’ús obligat de mascareta en algunes activitats recordarà els dos anys que hem passat en pandèmia.

La primera activitat és una d’aquestes que necessita ús de mascareta, ja que es farà fins el teatre municipal. Serà el concert d’homenatge a Supertramp amb el grup Xtramp, amb el palafollenc Joan Parrilla com a vocalista. Un concert que fa dies que té penjat el cartell de sense entrades, ja que es van esgotar en només 12 hores.

Susanna Pla, regidora de cultura i festes de Palafolls, explica que la festa major petita és una celebració que intenta aglutinar activitats familiars donat que són dies festius.

Ja dissabte la nova entitat Fem Circ s’encarregarà del gruix de les activitats diürnes. S’han previst tallers, exhibicions i activitats relacionades amb el circ. 

Al vespre els DiablesFolls prenen el relleu. Com era habitual a la Festa Major Petita, els diables faran lectura dels seus versots, la seva crítica àcida a l’actualitat palafollenca. També faran tabalada i, dos anys després, tornaran a poder fer un correfoc pels carrers del nostre municipi. 

Segons la regidora, a la Festa Petita sempre s’intenta donar protagonisme a les entitats locals com Fem Circ o els DiablesFolls.

Per acabar la jornada de dissabte hi haurà música Sound System amb Rise Up a la gespa del Parc Joaquim Ruyra.

Diumenge, últim dia de programació, el Safir Team prepara la seva trail Senyor del Castell, amb encara places disponibles tant per la marxa com per trail. A la línia de meta, fent més agradable l’espera dels corredors, hi haurà jocs pels més petits.

La Festa Major Petita d’enguany es tancarà amb el concert del duet que formen la Camila Maza i en Newen Tahiel. Són filla i pare i presenten una proposta musical amb guitarra, violí i veu. Per aquest concert encara es poden reservar localitats a través del web entrades.palafolls.cat.

La resta d’activitats no és necessari la reserva de localitat i són obertes a tothom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics