Investiguen la mort de dues dones i un home a Lloret

Els Mossos d’Esquadra ho investiguen com a nou crim violència de gènere. La policia catalana ha trobat el cos sense vida d’una dona de 53 anys i la seva filla de 16 a l’interior del seu habitatge. També s’ha trobat el cos de l’home, de 55 anys, penjat a un arbre. Les primeres hipòtesis policials apunten que el marit hauria matat la seva parella i a la filla i després s’hauria suïcidat. Va ser l’altre fill de la dona qui hauria donat l’avís a la policia, després d’intentar contactar amb ella el dia abans i no rebre cap resposta. El matrimoni d’origen rus estava empadronat a la vila residien a la urbanització els Pinars.

Si es confirma la sospita de Lloret de Mar les víctimes de crims de gènere pujarien a 14 en el que va d’any, 12 dones mortes a mans de les seves parelles o ex parelles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics