La Festa Major Petita acaba amb bona presència de públic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge el concert de Camila Maza i Newen Tahiel va tancar la programació de la Festa Major Petita de Palafolls. En total mitja dotzena d’activitats familiars des de divendres passat i fins diumenge que han comptat amb una notable presència de públic.

De fet, totes elles han gaudit de bona acceptació, especialment la prova esportiva de la Trail del Castell i del  concert d’Xtramp.

La regidora de cultura i festes de Palafolls, Susanna Pla, en fa una valoració molt positiva de la festa petita, la primera que es fa amb condicions més o menys similars a les que es feien abans de la pandèmia.

Tradicionalment la festa petita és en la que les entitats locals prenen el protagonisme en l’organització de les activitats programades. Enguany han participat el Fem Circ, el Safir Team i els DiablesFolls i la voluntat és que en futures edicions s’hi puguin implicar més entitats i associacions locals.

Les diferents activitats s’han desenvolupat amb normalitat i només les activitats de circ, especialment a la tarda, han aixecat algunes crítiques arran de la presència de gossos sense lligar a la zona de la gespa del casal d’avis.

El bon temps i les poques restriccions actuals han ajudat a la bona presència de participants i de públic a totes les activitats previstes.

Ara el consistori ja prepara la propera edició de la Festa Major de setembre i, abans, la segona edició del festival  Fem Palafolls previst per aquest juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics