Avui es reparteixen els passaports Edunautes als alumnes de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui tots els estudiants de les escoles Mas Prats i Ferreries ja podran gaudir del seu passaport Edunauta.

La iniciativa proposa un seguit de proves que els intrèpids alumnes han d’anar superant a mode de gimkana per completar el passaport Edunauta.

Es tracta d’un format lúdic, on l’infant registre tot el que aprèn explorant i gaudint de les activitats educatives que li ofereix el seu entorn.

A partir d’ara, doncs, ja es poden començar a superar les 11 proves escollides de les galàxies d’aprenentatge i aturar-se a les destinacions triades per viure-hi una activitat educativa, per així, sumar segells en el document. A Palafolls s’han previst fer activitats destinades a descobrir el patrimoni local i els serveis propis del municipi.

Aquest document és un recurs pedagògic ideat per la Fundació Bofill, en el que hi participen diferents localitats que adapten la iniciativa a cada municipi. 

Els Edunautes que participin, tindran fins a finals de curs per poder completar el seu viatge i al juliol se’ls hi farà l’entrega d’un diploma de reconeixement al·legant els seus mèrits galàctics.

Palafolls és dels pocs municipis que ha entrat a aquesta iniciativa al costat de localitats més grans com Begur, Reus o Vilafranca del Penedès

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics