URGENT

Avui es reparteixen els passaports Edunautes als alumnes de Palafolls

Compartiu aquesta història

Avui tots els estudiants de les escoles Mas Prats i Ferreries ja podran gaudir del seu passaport Edunauta.

La iniciativa proposa un seguit de proves que els intrèpids alumnes han d’anar superant a mode de gimkana per completar el passaport Edunauta.

Es tracta d’un format lúdic, on l’infant registre tot el que aprèn explorant i gaudint de les activitats educatives que li ofereix el seu entorn.

A partir d’ara, doncs, ja es poden començar a superar les 11 proves escollides de les galàxies d’aprenentatge i aturar-se a les destinacions triades per viure-hi una activitat educativa, per així, sumar segells en el document. A Palafolls s’han previst fer activitats destinades a descobrir el patrimoni local i els serveis propis del municipi.

Aquest document és un recurs pedagògic ideat per la Fundació Bofill, en el que hi participen diferents localitats que adapten la iniciativa a cada municipi. 

Els Edunautes que participin, tindran fins a finals de curs per poder completar el seu viatge i al juliol se’ls hi farà l’entrega d’un diploma de reconeixement al·legant els seus mèrits galàctics.

Palafolls és dels pocs municipis que ha entrat a aquesta iniciativa al costat de localitats més grans com Begur, Reus o Vilafranca del Penedès

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics