URGENT

Visita natural guiada al Castell i al Molí d’en Puigvert aquest diumenge

Compartiu aquesta història

L’escola de Natura del Corredor, en el marc del programa Passejades pel Parc, organitza per aquest diumenge una sortida a peu al Castell de Palafolls i els seus voltants. Des de dalt del turó del castell es pot veure la fortalesa, però també permet contemplar l’extrem est del Parc Natural del Montnegre i el Corredor i la plana fluvial de la Baixa Tordera.

El coordinador de l’Escola de Natura del Corredor, Joan Manel Riera, explica que la sortida de diumenge permetrà a més conèixer espècies com el bruc vermell que, en tot el parc natural,  només es troba a Palafolls.

La sortida recorrerà 3 km i durarà unes 3 hores, començarà a les 10 des de l’aparcament del restaurant de Mas Carbó i, a banda del castell, també visitarà el Molí d’en Puigverd per explicar la importància del riu i les rieres.

El cost de la sortida és de 3€ amb descomptes per infants i gent gran. Cal reserva prèvia de plaça i no és una excursió especialment exigent, però si es recomana portar calçat comode i aigua.

La sortida de diumenge està inclosa dins el programa de Passejades pel Parc que organitza una 30a d’excursions cada any, intentant que hi hagi almenys una a cada un dels municipis que integren el Parc.

Paral·lelament fins el proper dimecres, es pot visitar a la Biblioteca Enric Miralles l’exposició itinerant del Parc del Montnegre i el Corredor en la que a través d’una dotzena de plafons informatius es dona a conèixer la riquesa natural d’aquest espai, del qual el nostre municipi en forma part, juntament amb altres 12 pobles.

Informació i Reserves:

Telèfon: 937 955 405

A/e: enc@pangea.org  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics