Visita natural guiada al Castell i al Molí d’en Puigvert aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’escola de Natura del Corredor, en el marc del programa Passejades pel Parc, organitza per aquest diumenge una sortida a peu al Castell de Palafolls i els seus voltants. Des de dalt del turó del castell es pot veure la fortalesa, però també permet contemplar l’extrem est del Parc Natural del Montnegre i el Corredor i la plana fluvial de la Baixa Tordera.

El coordinador de l’Escola de Natura del Corredor, Joan Manel Riera, explica que la sortida de diumenge permetrà a més conèixer espècies com el bruc vermell que, en tot el parc natural,  només es troba a Palafolls.

La sortida recorrerà 3 km i durarà unes 3 hores, començarà a les 10 des de l’aparcament del restaurant de Mas Carbó i, a banda del castell, també visitarà el Molí d’en Puigverd per explicar la importància del riu i les rieres.

El cost de la sortida és de 3€ amb descomptes per infants i gent gran. Cal reserva prèvia de plaça i no és una excursió especialment exigent, però si es recomana portar calçat comode i aigua.

La sortida de diumenge està inclosa dins el programa de Passejades pel Parc que organitza una 30a d’excursions cada any, intentant que hi hagi almenys una a cada un dels municipis que integren el Parc.

Paral·lelament fins el proper dimecres, es pot visitar a la Biblioteca Enric Miralles l’exposició itinerant del Parc del Montnegre i el Corredor en la que a través d’una dotzena de plafons informatius es dona a conèixer la riquesa natural d’aquest espai, del qual el nostre municipi en forma part, juntament amb altres 12 pobles.

Informació i Reserves:

Telèfon: 937 955 405

A/e: enc@pangea.org  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics