El risc de pluja obliga a traslladar algunes activitats de Sant Jordi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que avui no es preveuen precipitacions, la previsió de demà és més inestable. Això ha fet que l’Ajuntament hagi decidit canviar l’emplaçament d’algunes de les activitats programades per demà dissabte. Per evitar els inconvenients de la pluja, les activitats paral·leles a la fira de llibres i roses es faran a cobert .Així ho explica el Tècnic de Cultura de Palafolls,  Ricardo Morales

Les activitats del matí, com són la lectura de llibres, el conta contes i el taller de pintura, es faran al MiD, mentre que la presentació del segon número de la revista Vilelles, prevista per la tarda, passa a fer-se al teatre. La desena de parades previstes per aquesta diada que, tradicionalment es troben a la zona del Palatiolo,  s’hauran de protegir.

De moment, avui divendres les activitats han començat amb normalitat. 

Al matí els alumnes de l’institut han aprofitat la jornada prèvia al Sant jordi per plantar poemes a la gespa de la plaça de les Valls d’Ax. És una activitat que ja van fer l’any passat i que omple la gespa d’estaques clavades al terra amb cartolines de colors amb petits poemes inscrits. 

Aquesta vigília de la diada també hi ha la presentació a la Biblioteca d’un llibre de Bernardo Muñoz i, al vespre,  es fa la representació de “El vol de l’Home ocell”  que combina  la llegenda del comte Arnau amb la música del grup de rock català dels 90 Sangtraït.

Aquesta activitat al teatre, la presentació de llibre d’avui a la biblioteca i la presentació de demà de la revista Vilelles necessiten de reserva de plaça.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics