URGENT

Blanes posa en marxa un nou recurs per ajudar als joves a trobar feina

Compartiu aquesta història

El Servei Local d’Ocupació és un projecte de Promoció de les àrees de Ciutat i Joventut i que els propers dimecres i dijous es faran les dues primeres sessions d’inscripcions, que es repetiran una vegada al mes.

Per aprofitar els avantatges del nou servei cal assistir a les sessions d’inscripcions que es faran de manera presencial i grupal, estructurades en dues jornades. Al llarg dels dos dies s’explicarà què és el Servei Local d’Ocupació i com funciona, així com la manera en què cal apuntar-se a les ofertes de treball. D’igual manera, també s’explicarà com descobrir els objectius professionals, les tècniques de recerca de feina i com fer un Currículum, entre d’altres.

Hi haurà un espai enfocat a com poder trobar les últimes ofertes de la Borsa de Treball, així com ordinadors i connexió a internet per a poder fer la recerca activa de feina.

L’objectiu d’aquest servei és la informació, l’ assessorament personal, l’orientació professional i d’intermediació entre les persones interessades i el mercat laboral. 

El Servei Local d’Ocupació Jove està especialment adreçat a un dels col·lectius a qui els costa més poder trobar la seva primera feina i accedir al mercat laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics