Blanes posa en marxa un nou recurs per ajudar als joves a trobar feina

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Servei Local d’Ocupació és un projecte de Promoció de les àrees de Ciutat i Joventut i que els propers dimecres i dijous es faran les dues primeres sessions d’inscripcions, que es repetiran una vegada al mes.

Per aprofitar els avantatges del nou servei cal assistir a les sessions d’inscripcions que es faran de manera presencial i grupal, estructurades en dues jornades. Al llarg dels dos dies s’explicarà què és el Servei Local d’Ocupació i com funciona, així com la manera en què cal apuntar-se a les ofertes de treball. D’igual manera, també s’explicarà com descobrir els objectius professionals, les tècniques de recerca de feina i com fer un Currículum, entre d’altres.

Hi haurà un espai enfocat a com poder trobar les últimes ofertes de la Borsa de Treball, així com ordinadors i connexió a internet per a poder fer la recerca activa de feina.

L’objectiu d’aquest servei és la informació, l’ assessorament personal, l’orientació professional i d’intermediació entre les persones interessades i el mercat laboral. 

El Servei Local d’Ocupació Jove està especialment adreçat a un dels col·lectius a qui els costa més poder trobar la seva primera feina i accedir al mercat laboral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics