URGENT

El mal temps desllueix la diada de Sant Jordi

Compartiu aquesta història

Les inclemències del temps van ser les protagonistes de la diada de dissabte que va deixar un regust agredolç.

D’entrada perquè enguany es podria celebrar sense restriccions anticovid, però le temps va fer la guitza a la jornada que tradicionalment es viu al carrer.

Malgrat el vent i la pluja, de bon matí es van plantar les diferents parades al centre de Palafolls, especialment al Fòrum Palatiolo i a les Valls d’Ax. Les entitats que van muntar la seva parada van esgotar les roses al matí i fins i tot van haver de demanar-ne més a mig matí, pel bon ritme de venda. 

Les activitats paral·leles, especialment les infantils, van funcionar molt bé, amb molta assistència. Ho explica Ricard Morales, tècnic de cultura de Palafolls.

La pluja i el vent, feia molt desagradable aturar-se a remirar llibres, pel que les parades literàries són les que més van patir aquesta passada diada. És el que li ha passat al Casal de l’Home que enguany presentava llibre a la seva parada del Forum Palatiolo. David Alenyà explica que s’han organitzat ara per fer servei a domicili per poder vendre el llibre autoeditat.

A partir del migdia, quan la pluja es va fer més intensa, les parades ja van enretirar.-se i a la tarda ja no hi va haver parades de Sant Jordi a Palafolls, com també va passar a la resta de poblacions veïnes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics