Tornen les vacances en pau per a infants Sahrauís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte 30 d’abril, el centre cívic de Malgrat acollirà una reunió informativa per aquelles famílies que estiguin interessades i disposades a acollir a infants del Sàhara durant els mesos d’estiu.

Es tracta del projecte anomenat Vacances en Pau que cada any s’organitza a la nostra zona per acollir infants sahrauís que durant la resta de l’any viuen als Campaments de Refugiats de Tinduf, a Algèria.

L’objectiu del programa Vacances en Pau és que els infants puguin gaudir dels mesos de juliol i agost a casa nostra amb diferents activitats lúdiques amb altres nens i nenes i així poder fugir dels camps de refugiats a l’estiu, quan les temperatures s’enfilen per sobre els 40 graus.

L’infant, a part de l’atenció afectiva rebuda per part de la família d’acollida, s’aprofita també, fer-los passar diferents proves i revisions mèdiques bàsiques.

El projecte es torna a posar marxa després d’haver estat dos anys aturats arran de la pandèmia i coincidint amb la tensió arran dels acords no arribats entre Espanya i el poble saha raui.

És per aquest motiu que animen a totes aquelles famílies d’acollida que vulguin formar part d’aquest programa, a dirigir-se aquest dissabte a dos quarts d’11 del matí al centre cívic de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics