URGENT

Tornen les vacances en pau per a infants Sahrauís

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 30 d’abril, el centre cívic de Malgrat acollirà una reunió informativa per aquelles famílies que estiguin interessades i disposades a acollir a infants del Sàhara durant els mesos d’estiu.

Es tracta del projecte anomenat Vacances en Pau que cada any s’organitza a la nostra zona per acollir infants sahrauís que durant la resta de l’any viuen als Campaments de Refugiats de Tinduf, a Algèria.

L’objectiu del programa Vacances en Pau és que els infants puguin gaudir dels mesos de juliol i agost a casa nostra amb diferents activitats lúdiques amb altres nens i nenes i així poder fugir dels camps de refugiats a l’estiu, quan les temperatures s’enfilen per sobre els 40 graus.

L’infant, a part de l’atenció afectiva rebuda per part de la família d’acollida, s’aprofita també, fer-los passar diferents proves i revisions mèdiques bàsiques.

El projecte es torna a posar marxa després d’haver estat dos anys aturats arran de la pandèmia i coincidint amb la tensió arran dels acords no arribats entre Espanya i el poble saha raui.

És per aquest motiu que animen a totes aquelles famílies d’acollida que vulguin formar part d’aquest programa, a dirigir-se aquest dissabte a dos quarts d’11 del matí al centre cívic de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics