URGENT

La Llar d’Infants Municipal organitza dues jornades de portes obertes

Compartiu aquesta història

Aquest dijous i el proper dia 3 de maig es faran  les jornades de portes obertes de l’escola bressol municipal.  Per participar-hi s’oferiran 2 torns diferents, el primer serà a un quart de 6 de la tarda i l’altre just una hora després per aquelles famílies que vulguin conèixer de prop l’escola bressol i el seu projecte educatiu.

Sandra Jiménez, directora de la llar, explica que per assistir a aquestes portes obertes serà necessari reservar dia i hora. 

 Les famílies interessades en preinscriure el seu fill o filla a la llar hauran d’esperar fins el proper mes de maig quan s’obri el període de sol·licituds de plaça. Un procés que es podrà telemàticament des de la web de l’Ajuntament de Palafolls o bé, demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadana per a poder fer la preinscripció de manera presencial.

Ja fa dos anys que es va aplicar aquest format telemàtic degut a la pandèmia i que encara es manté ja que s’ha valorat molt positivament el seu funcionament, i, per tant, enguany s’ha tornat a aplicar de forma paral·lela a la possibilitat de fer-ho presencialment a l’OAC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics