L’escola de Pares i Mares de Palafolls tracta avui els conflictes amb els adolescents

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui dilluns es fa la xerrada mensual del servei d’Escola de Pares i Mares.

Com és habitual es farà al local d’entitats del Fòrum Palatiolo i amb el títol de “Conflictes i comunicació amb adolescents”, vol incidir i donar eines per afrontar i resoldre els conflictes amb els fills en edat adolescent.

Sovint aquestes situacions comporten nous comportaments, així com maneres de fer a l’entorn familiar i social. La comunicació pot ser clau per resoldre els conflictes i fins i tot per evitar-los. Ho explica Anna Rovira, tècnica d’educació de Palafolls.

La trobada d’avui es planteja com a xerrada-taller a càrrec de la Fundació Agi, responsable de les activitats de l’Escola de Pares i Mares de Palafolls i, com és habitual, és gratuïta i no requereix d’inscripció prèvia.

El cicle de xerrades mensuals entra a la seva recta final i, amb la d’avui, només queden 3 sessions. La del maig serà sobre identitat de gènere i diversitat sexual, mentre que al juny, per tancar la curs, es planteja un taller  sobre els riscos i la prevenció davant l’ús de les xarxes socials. Rovira aprofita per convidar a tothom a aquestes xerrades que volen posar en comú eines i recursos en l’ensenyament dels fills i filles.

El curs de l’Escola de Pares i Mares es va iniciar a l’octubre i , des de llavors, s’han fet ja 6 xerrades que van començar amb els nadons com a centre d’atenció i amb el pas dels mesos també ha anat creixent l’edat del focus d’interès de les xerrades organitzades fins arribar ara a l’adolescència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics