URGENT

L’escola de Pares i Mares de Palafolls tracta avui els conflictes amb els adolescents

Compartiu aquesta història

Avui dilluns es fa la xerrada mensual del servei d’Escola de Pares i Mares.

Com és habitual es farà al local d’entitats del Fòrum Palatiolo i amb el títol de “Conflictes i comunicació amb adolescents”, vol incidir i donar eines per afrontar i resoldre els conflictes amb els fills en edat adolescent.

Sovint aquestes situacions comporten nous comportaments, així com maneres de fer a l’entorn familiar i social. La comunicació pot ser clau per resoldre els conflictes i fins i tot per evitar-los. Ho explica Anna Rovira, tècnica d’educació de Palafolls.

La trobada d’avui es planteja com a xerrada-taller a càrrec de la Fundació Agi, responsable de les activitats de l’Escola de Pares i Mares de Palafolls i, com és habitual, és gratuïta i no requereix d’inscripció prèvia.

El cicle de xerrades mensuals entra a la seva recta final i, amb la d’avui, només queden 3 sessions. La del maig serà sobre identitat de gènere i diversitat sexual, mentre que al juny, per tancar la curs, es planteja un taller  sobre els riscos i la prevenció davant l’ús de les xarxes socials. Rovira aprofita per convidar a tothom a aquestes xerrades que volen posar en comú eines i recursos en l’ensenyament dels fills i filles.

El curs de l’Escola de Pares i Mares es va iniciar a l’octubre i , des de llavors, s’han fet ja 6 xerrades que van començar amb els nadons com a centre d’atenció i amb el pas dels mesos també ha anat creixent l’edat del focus d’interès de les xerrades organitzades fins arribar ara a l’adolescència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics