URGENT

El casal d’estiu recuperarà la normalitat prepandèmica

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda es va fer la reunió informativa del casal municipal d’estiu d’enguany. Una de les informacions que es van donar a les famílies interessades va ser el centre d’interès que seguiran les activitats programades, és a dir, l’eix temàtic sobre el que pivotarà la programació d’aquest estiu.

Segons van explicar a la trobada serà “La vida és màgia” i permetrà recuperar activitats habituals que aquests últims anys no s’han pogut realitzar per les limitacions anticovid.

Anna Rovira, tècnica d’educació de Palafolls, explica que, per exemple, es podran tornar a barrejar grups d’edat a l’hora de fer activitats com jocs d’aigua o sortides fora del centre.

Unes 200 persones van assistir ahir a les dues reunions previstes i demà ja comença el període de preinscripció per a les famílies interessades.

El període estarà obert fins el proper dia 16 de maig i les preinscripcions es poden fer de forma telemàtica a través del web de l’Ajuntament Palafolls.cat o també presencialment demanant cita prèvia també a través del web municipal.

Rovira explica que tot i ser un servei obert hi ha places limitades.

De fet el procés de preinscripció ajuda a saber la demanda  i a dibuixar el nombre de grups i torns.

el casal es farà a Mas Prats i es pot contractar per quinzenes.

A partir de demà hi haurà tota la informació sobre les inscripcions al web municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics