URGENT

Ja estan disponibles les entrades pel Somriu Fest de Tordera

Compartiu aquesta història

Avui dijous, el festival musical que organitza Tordera per la revetlla de Sant Joan comença la venda de les primeres 1500 entrades pels 3 concerts previstos enguany.

El cartell del macro concert d’aquesta primera edició del SOMRIU FEST del municipi veí, estarà format per 3 grups populars com  Els Catarres, Buhos i Doctor Prats. També hi haurà un DJ que amenitzarà l’espectacle abans i després de cada actuació dels grups musicals.

El preu inicial d’aquestes primeres entrades serà de 12€ i es podran comprar via telemàtica al web www.somriutordera.cat. A partir del 12 de maig, i si s’han exhaurit les primeres entrades, el preu s’elevarà a 18€ per adults i a 12€ per al públic infantil. Per aquelles persones que comprin els tickets el mateix dia del concert, la venda serà únicament a taquilla i a un cost de 25€.

L’espectacle s’organitzarà al Parc Prudenci Bertrana, on també s’hi podrà gaudir de barraques gestionades per les entitats locals, un espai de menjar ràpid i una zona habilitada per a persones amb mobilitat reduïda.

Tordera Somriu Fest vol convertir-se en un espectacle musical de referència al programa de festivals d’estiu catalans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics