El ple d’avui es farà telemàticament

Imatge d'un ple telemàtic.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre hi ha ple a l’Ajuntament de Palafolls. Tot i que estava previst i anunciat que seria presencial a la sala de plens de l’Ajuntament, finalment s’ha hagut de canviar per un parell de positius per covid, cosa que obliga a realitzar la sessió de forma telemàtica, fent ús del nou Reglament Orgànic Municipal, modificat recentment, i que permet fer sessions telemàtiques en casos excepcionals.

D’aquesta manera el ple es podrà seguir igualment per Ràdio Palafolls, però per veure’l en vídeo caldrà fer-ho a través del canal de YouTube de l’Ajuntament i no pel Facebook de la ràdio.

El ple, recordem-ho, té 21 punts a l’ordre del dia. Molts d’ells són de caràcter econòmic, però també hi ha la creació del Consell Esportiu Municipal, la modificació de dues ordenances fiscals o el conveni d’encàrrec de gestió entre els ajuntaments de Palafolls i Tordera entorn a la urbanització de Mas Reixac.

En la sessió d’avui es preveu que s’informi de les afectacions provocades per l’incendi de principis de mes a la nau de fusteria de l’Ajuntament, a la zona del Molí d’en Puigvert o del pla anual de contractació, on el consistori exposarà la previsió que té per licitar els grans contractes públics per aquest any.

El que no es tractarà avui és la moció que presentava PeC i que demana una sortida negociada als litigis amb les treballadores que no van superar el seu procés de consolidació de plaça fa un any i mig. La formació ha retirat el punt perquè vol que la moció sigui debatuda “en condicions” i amb la presència de les afectades a la sala de plens. Es dona el cas que és la segona vegada que es retira aquesta moció de l’ordre del dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics