L’Escola de Música celebra el seu 25è aniversari amb una festa commemorativa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà a partir de les 7 de la tarda es farà la festa de celebració en motiu del 25è aniversari de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls. L’acte es celebrarà a l’exterior del MiD, al Fòrum Palatiolo.

Per celebrar l’aniversari es faran exhibicions de les diferents disciplines i agrupacions que acull l’escola com ara les actuacions de la cobla,  la coral Palatiolo,  espectacle de hip hop, els combos o els alumnes de llenguatge musical.

Les arrels de l’escola de música i dansa cal buscar-les a una iniciativa d’un grup de pares i mares del municipi quan es van organitzar per tenir un centre on ensenyar música als seus fills i filles. El curs 96/97 va ser el primer en el que es van oferir classes de música. Van començar a fer-se a les instal·lacions de l’escola Les Ferreries, quan aquesta estava a l’actual Fòrum Palatiolo.

Anys més tard, s’incorporaven els esytudis de dansa que ja es feien amb anterioritat i l’any 2002, l’Ajuntament inaugurava el MiD, l’edifici que acull l’escola des de fa 20 anys.A més, la celebració del 25è aniversari coincideix amb l’homologació de l’escola per part de la Generalitat, cosa que garanteix la qualitat dels estudis i manteniment de l’itinerari educatiu marcat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics