Les obres de la canonada arriben a la zona dels semàfors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí l’empresa encarregada de les obres de la nova canonada d’impulsió d’aigua comença a actuar a la zona dels semàfors d’entrada. 

Això provocarà incidències viàries a una de les principals vies d’entrada al nostre municipi.

La previsió és que avui quedi tallat l’accés al carrer Passada i que mentre avança la col·locació de la nova canonada l’afectació anirà avançant cap a l’inici del carrer Ramon Turró.

La Policia Local  informa que no es preveu tallar l’accés al poble des dels semàfors, sinó que mentre durin les obres en aquest punt, entorn a una setmana, hi haurà sempre un carril habilitat, pel que s’anirà donant pas alternatiu en aquest punt.

Cruïlla de l’església oberta al trànsit avui. RP

Quan al mes de febrer es van iniciar els treballs de la nova canonada es va començar al carrer passada i es va anar enfilant cap a la plaça i carrer Major. Les obres d’aquesta setmana han de connectar el carrer passada amb el punt d’inici de la canonada d’impulsió actual, a la zona de gespa de l’entrada a Palafolls.

Justament avui, a un quart de 8 del matí, s’ha reobert la cruïlla de l’església que estava tancada des de fa un mes. Ha estat una actuació prioritària i ha estat tancada tant temps per que, a banda de fer-hi passar la canonada, calia posar els nous llambordins i deixar-los assentar per evitar que cedeixin amb el pas del temps. Amb aquesta reobertura s’espera que millori la connexió amb la zona escolar.

Actualment les obres mantenen tallat al trànsit el carrer Major, en el que la canonada ja està instal·lada, però en la que encara s’està instal·lant els nous llambordins. També està tallada la zona alta de l’avinguda Pau Casals, entre el carrer Girona i Camí del castell.

Les obres avancen a bon ritme i es preveu que en un mes i mig ja estigui enllestida l’actuació, un cop estigui en marxa la nova canonada i s’hagin reasfaltat totes les vies per on passa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics