Un taxista s’adorm al volant i xoca amb diversos vehicles estacionats a Blanes

Accident. AjBlanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge al matí, es va produir un accident de trànsit al centre de Blanes quan un taxista que estava de servei es va adormir al volant i va col·lisionar contra els vehicles que estaven estacionats al voral de la Rambla Joaquim Ruyra, molt a prop de la Plaça de Catalunya.

El taxi va provocar un xoc múltiple entre sis cotxes i motocicletes que estaven estacionats. Segons explica l’Ajuntament de Blanes, el taxista estava de servei i de fet transportava a clients en el moment de l’accident. Ni els clients ni el propi taxista van resultar ferits i fins i tot els primers es van negar a ser atesos pels serveis mèdics desplaçats al lloc on es van produir els fets.

Com és pertinent en aquests casos, la Policia Local de Blanes va realitzar proves al taxista per a comprovar si havia ingerit alcohol o consumit substàncies estupefaents que van resultar ser negatives.

Segons va relatar el taxista, la raó per haver perdut el control del vehicle va ser perquè s’havia quedat momentàniament adormit. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics