Enxampat un dels grafiters més actius de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Palafolls ha identificat a un menor d’edat que seria responsable d’un gran número de pintades a parets d’edificis públics i privats a Palafolls. El noi va ser enxampat juntament amb un altre menor a mitjans del mes passat quan, gràcies a una denúncia veïnal, es va poder seguir al menor i comprovar que es dedicaven a fer pintades, especialment signatures amb spray en diferents elements.

La patrulla els va enxampar in fraganti i els hi va trobar els esprais amb els que feien les pintades.

El cap de la policia en funcions, Lluís Moreno, confirma que un dels nois enxampats és molt actiu fent pintades i que ja té denúncies acomulades.

La Policia va donar avís als pares i ja està en marxa la denúncia per danys

Ara l’Ajuntament de Palafolls està recupilant i recomptant totes les signatures fetes pel menor, per tal de comptabilitzar el cost d’esborrar aquestes pintades a l’espai públic. Un cost que li serà repercutit a la seva família.

Les pintades i grafits són un dels problemes més estesos als municipis i la neteja i recuperació de façanes i espais pintats suposa una despesa considerable tant per les arques municipals com per als particulars que decideixen esborrar el rastre de les pintades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics