Trobada de concerts de corals aquest divendres a Palafolls

La Coral Palatiolo en concert l'abril del 22. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Teatre de Palafolls acull demà passat, dia 6, un concert de corals sota el nom Concert de Primavera.

Es tracta d’un concert on hi participaran tres corals, entre elles la palafollenca Coral Palatiolo i les malgratenques la Atzavara i Contrapunt.

És la primera actuació musical que es fa després de l’aturada d’aquests mesos enrere provocada per la pandèmia, que les corals es van veure obligades a aplaçar els seus concerts fins a dia d’avui. De fet aquesta actuació estava prevista per Sant Jordi, però es va ajornar per masses actes simultanis.

Una de les novetats del Concert de Primavera d’aquest divendres serà el nou repertori de cançons de les corals, en aquest cas, la Coral Palatiolo, que deixa enrere les seves peces musicals més antigues, per innovar amb temes de música africana. També ho faran les altres dues corals,  en aquest cas, combinant el pop català amb música anglesa.

Rubén Espinosa és el director de les Corals Palatiolo i Atzavara.


Des de la Coral Palatiolo es fa una crida a totes aquelles persones que els hi agradi cantar, i que no cal que siguin professionals, a provar de cantar amb la coral i a assistir als assajos.

Ho explica Roser Vinyes, cantaire de la Coral Palatiolo

Per finalitzar la velada dels concerts de corals, hi ha previst una actuació musical conjunta de les tres bandes, que interpretaran  el conegut tema  de John Lennon, IMAGINE però representat la versió catalana, amb el nom Imagina. És un concert totalment gratuït al Teatre Palatiolo el divendres a dos quarts de nou de la nit i no cal reservar plaça amb antelació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics