Pla de Xoc per l’increment del preu energètic per a les empreses del Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consell Comarcal s’ha reunit a finals d’abril  amb agrupacions empresarials, associacions i gremis del Maresme per elaborar un pla de xoc on es recolliran les seves demandes i necessitats per fer front a la crisi energètica i portar-les davant d’un Consell d’Alcaldes Extraordinari.

Tant les empreses i comerços han manifestat els problemes que tenen per aconseguir ajuts i subvencions que ajudin a moderar l’efecte de la crisi energètica i demanen la implicació de totes les administracions. Els afectats asseguren que necessiten d’aquests ajuts per a poder mantenir els negocis actius i per acompanyar-los en el procés de transició energètica.

Creuen que els tràmits d’administració haurien de ser més simples i reclamen la creació d’unes vies d’ajut directes que permetin superar la situació actual i fer un pas endavant per tenir un model més sostenible. 

El Consell Comarcal s’ha compromès a mostrar el tema en un Consell d’Alcaldes i traslladar les peticions i demandes de les agrupacions empresarials i fer-les arribar a les administracions superiors. També es volen seguir mantenint reunions periòdiques que serveixin com a punt de trobada de l’empresariat maresmenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics