URGENT

El músic palafollenc Rai Ferrer de gira amb Serrat

Compartiu aquesta història

A finals d’abril començava a Nova York la gira amb la que Joan Manuel Serrat s’acomiada dels escenaris després de 6 dècades de trajectòria.

Per aquesta gira de comiat, Serrat ha volgut confiar amb músics amb els que ja ha treballat en altres ocasions. Un d’ells és el palafollenc Rai Ferrer que torna a acompanyar al cantautor del Poblesec després que ja ho fes fa uns anys amb la gira Antologia Desordenada. 

Ferrer, que s’encarrega del baix elèctric i el contrabaix, assegura a Ràdio Palafolls des d’Amèrica,  que treballar amb Serrat és un regal i una experiència “molt bèstia”.

Ferrer és un reconegut contrabaixista, especialment de jazz, i té composicions i treballs discogràfics propis. Entre d’altres, ha estat mestre de l’Escola de Música de Palafolls, a l´Escuela Superior de Música de Euskadi o al Conservatori de grau mig de Igualada i ha acompanyat a nombrosos músics de gira.

Per a Ferrer, Serrat hauria de ser matèria d’estudi per la seva capacitat de crear melodies i per la poesia de les seves lletres.

Ferrer acompanya a Serrat a la gira “El vicio de cantar” que actualment està per Amèrica. Després dels concerts de Nova York i Miami, també voltarà per Mèxic, Colòmbia o Costa Rica fins al finals de maig, que tornaran per fer l’estiu per Espanya. La gira, que acabarà amb 3 concerts a Madrid i els dos últims al Sant Jordi de Barcelona al desembre, també arribarà al Maresme, ja que l’Arts d’Estiu de Pineda també inclou un concert de Serrat el proper 12 d’agost. Ja fa setmanes que no queden entrades per la majoria de concerts, entre ells també el de Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics