URGENT

Més de 1100 alumnes palafollencs han participat de l’Art de ser Espectador

Compartiu aquesta història

En total han sigut 1111 alumnes palafollencs els que han participat, un any més, en el projecte “l’Art de ser Espectador”, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es programa al Teatre Clavé de Tordera.

“L’Art de ser Espectador” és una iniciativa que promou la cultura artística entre els escolars i que les escoles de Palafolls porten participant durant molts anys.

Durant aquest curs 2021-2022, els alumnes  del nostre municipi han pogut gaudir de propostes de caràcter professional  i obres adaptades a cada curs com ara “La motxilla de l’Ada”, el “Lleó vergonyós” o altres actuacions que ja es van fer també anys enrere i van ser un èxit pels més petits com “El concert del Pot Petit” i “La gallina dels ous d’or”.

La Fundació Teatre Clavé suma més de 10 anys de trajectòria en l’organització de L’art de ser Espectador. La programació té, entre els seus objectius, acostar les arts escèniques a infants i joves de tots els cicles educatius que, sovint, no tenen costum o possibilitat de freqüentar la pràctica cultural.

El cost de l’entrada d’aquests espectacles es reparteix entre l’Ajuntament, la Generalitat i les famílies, per tal que sigui assequible per a tots els alumnes veure les propostes artístiques de primer nivell que es programen en aquest cicle especialment dissenyat pels infants en edat escolar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics