URGENT

Obertes les places per a una expedició de DNI a Palafolls

Compartiu aquesta història

El proper dilluns dia 16 de maig la unitat mòbil de la Policia Nacional serà a Palafolls per tal de fer noves expedicions o renovacions del Document Nacional d’Identitat.

Hi ha una 60a de places previstes, però cal tenir en compte que aquestes jornades de renovació als municipis estan destinades, principalment, a aquelles persones que tenen problemes per desplaçar-se fins les comissaries de Lloret o Mataró, que són les més properes on es fan renovacions i expedicions del document Nacional d’Identitat. Així doncs, tenen prioritat d’inscripció les persones més grans de 65, menors de 14 anys o persones 

amb problemes de mobilitat per tal d’estalviar-los el desplaçament fora de Palafolls per fer aquest tràmit.

Ho explica Lluís Moreno, cap de policia en funcions.

Com s’ha fet sempre, però, en el cas que sobrin cites s’obrirà a la població en general.

Com és habitual, la renovació o l’expedició de nous DNI a Palafolls necessiten dues jornades. La primera per a la tramitació del nou document i un segon dia per recollir el DNI renovat. En tots dos dies cal que el titular es desplaci a la comissaria de Policia de Palafolls, que és on es faran els tràmits.

Per reservar cita podeu trucar al telèfon de la Policia Local de Palafolls, al 93 765 76 00, en horari de matí, ja que la cita prèvia es centralitza des del cos local de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics