URGENT

Primera xerrada per impulsar la digitalització d’empreses, treballadors i institucions de Palafolls

Compartiu aquesta història

Amb el projecte Digitalitza’t Palafolls, l’Ajuntament vol donar un impuls al talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. Bàsicament es vol acompanyar a empreses, treballadors i institucions en el camí de la transició digital cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari i igualitari.

En aquesta primera experiència, el projecte es focalitza en la transformació digital de la cadena de valor logística i en la cadena de subministrament, ja que és un dels principals motors econòmics i de generació d’ocupació del nostre municipi.

Per ajudar al sector logístic i de subministrament de Palafolls en la seva transició digital s’han preparat eines i recursos com una primera xerrada de presa de contacte amb les empreses d’aquests sectors locals. 

Cristina Jimenez, responsable del programa Digitalitza’t Palafolls, explica que encara hi ha empreses que no han encarat el canvi digital i necessiten un cop de mà.

La xerrada  ‘La logística del 2025. De la logística a les cadenes de subministrament intel·ligents’ és gratuïta i es farà aquest proper dijous de 4 a 6 de la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls.

La xerrada anirà a càrrec dels cofundadors de l’empresa Logika i està dirigida a les àrees de direcció o gerència de les empreses de logística, producció, vendes o cadena de subministrament de Palafolls.

A finals de mes vindran altres xerrades dirigides a treballadors o institucions. 

Segons Jimenez es vol continuar detectant necessitats per crear i dissenyar més eines.

El projecte Digitalitza’t Palafolls compta amb el suport i el finançament de la Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics