Llum verda per la creació d’un corredor verd a l’Avinguda Països Catalans de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Junta del Govern Local de Malgrat ha adjudicat les obres de la primera fase del projecte de renaturalització de l’avinguda dels Països Catalans del municipi.

El projecte neix de la necessitat de renovar i substituir l’arbrat que actualment es troba en molt mal estat.

L’objectiu és convertir aquesta avinguda en el primer connector verd entre la carretera N-II i el Passeig Marítim.

Les obres d’aquesta primera fase tindran un cost de gairebé 270.000€ i tenen previst començar a la tardor d’aquest any.

El projecte preveu plantacions d’arbrat nou de diverses espècies combinades, i també nous espais per els vehicles actualment estacionats en aquestes zones. Aquesta millora suposarà la instal·lació d’un nou sistema de reg de degoteig a les zones plantades i comptarà amb un jardí lineal. Durant les obres es preveu la incorporació d’un carril bici a la vorera i una millora per l’accessibilitat d’aquest espai. També es tindrà en compte l‘enllumenat públic i la substitució dels cablejats més malmesos de la xarxa actual. 

La segona fase completarà el projecte des de l’avinguda de la Costa Brava fins a la carretera N-II, a la zona del barri de Can Palomeres. Aquest tram suposarà també la millora paisatgística d’un dels principals accessos al municipi. Es calcula que el segon tram de les obres costarà uns 42.200 euros i encara no té data d’execució.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics