URGENT

Declaren desert el concurs del bar del Casal d’Avis de Palafolls

Compartiu aquesta història

Divendres es va tancar el termini de presentació d’ofertes per encarregar-se del servei de bar del Casal d’Avis del centre. Després  de dues setmanes amb el període obert, l’Ajuntament no ha rebut cap candidat i per tant declararà deserta la licitació que havia obert.

Ahir mateix ja es va reunir l’Ajuntament amb la junta de l’Associació de Jubilats de Palafolls per valorar la situació. Segons al regidora de gent gran, Sònia González,  la manca de licitadors no s’ha de buscar en els plecs, sinó en raons externes, com la crisi de subministraments o els problemes postpandèmics.

La previsió era trobar un administrador pel bar amb un contracte proposat de 2 anys, amb la possibilitat d’allargar-ho anualment fins a un màxim de 4 anys.

D’entrada la licitació marcava un canon anual de 9570€. Aquest era el preu mínim, que els licitadors podien augmentar per aconseguir més punts en el concurs.

Segons González, ara s’iniciarà una nova licitació d’urgència, cosa que permetrà retallar terminis. La intenció és que al juny ja estigui resolt aquest segon concurs.

El bar està tancat des que l’últim concessionari va decidir trencar el contracte i deixar el bar al tombant d’any. 

No és la primera vegada que ha passat i en els últims 10 anys aquest bar ha tingut fins a 5 diferents concessionaris, tot i que tots ells han marxat per diferents motius.

Mentre no es té el bar en funcionament, l’Ajuntament ha col·locat una servei de vènding amb màquines expenedores que pugui donar servei als usuaris del casal d’avis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics