Tordera celebra demà l’Aplec de Sant Ponç i recupera les activitats habituals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de dos anys de pandèmia, l’Aplec de Sant Ponç es torna a celebrar de manera presencial després que aquests dos anys enrere haguessin adaptat les seves activitats més populars en propostes virtuals.

En l’edició d’aquest 2022, que se celebra demà 11 de maig entorn de l’ermita de Sant Ponç, l’aplec comptarà amb una programació per tots els públics. Les sardanes, l’ofici solemne i l’arrossada popular seran de nou les activitats principals de la programació d’aquesta jornada festiva al municipi veí, i que també recuperaran l’activitat del tradicional trencament de l’olla.

Per una altra banda, el consistori de Tordera, ha habilitat un servei gratuït d’autobús que sortirà des del Parc de la Sardana en tres viatges pel matí i dos viatges a la tarda.

Al voltant de l’ermita de Sant Ponç, s’habilitaran espais de foc controlat per aquelles persones que vulguin cuinar. Igualment es limitarà l’horari per poder fer foc.Fora d’aquests espais i de les barbacoes existents, no es podrà fer foc en compliment de la normativa vigent de prevenció d’incendis de la Generalitat que recorda que no està permès fer foc al bosc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics