Pineda retira les terrasses que s’havien habilitat excepcionalment per la covid

Fa qüestió de dies que cinc establiments de Pineda, en aquest cas bars i restaurants, han hagut de retirar les terrasses que tenien a l’exterior i que ocupaven part de la via pública del municipi.

Amb el retorn gairebé total a la normalitat, el consistori de Pineda ha donat per finalitzada la mesura excepcional d’autorització de terrasses de bars instal·lades a la via pública, tal com  ja s’ha procedit en altres municipis.

Una mesura que va ser aprovada l’abril de l’any passat, de forma excepcional per aquells bars i restaurants que no tenien possibilitat de terrassa a l’exterior, per intentar alleugerir les  limitacions d’aforament al 30%, decretat pel govern central en el període de la pandèmia i que va afectar de ple al sector de l’hostaleria.

Des de la tornada a la normalitat, i desaparegudes les limitacions d’aforament, els establiments han recuperat el 100%  de l’ús dels espais interiors i per això es procedeix a la retirada de la mesura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics