Pineda retira les terrasses que s’havien habilitat excepcionalment per la covid

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa qüestió de dies que cinc establiments de Pineda, en aquest cas bars i restaurants, han hagut de retirar les terrasses que tenien a l’exterior i que ocupaven part de la via pública del municipi.

Amb el retorn gairebé total a la normalitat, el consistori de Pineda ha donat per finalitzada la mesura excepcional d’autorització de terrasses de bars instal·lades a la via pública, tal com  ja s’ha procedit en altres municipis.

Una mesura que va ser aprovada l’abril de l’any passat, de forma excepcional per aquells bars i restaurants que no tenien possibilitat de terrassa a l’exterior, per intentar alleugerir les  limitacions d’aforament al 30%, decretat pel govern central en el període de la pandèmia i que va afectar de ple al sector de l’hostaleria.

Des de la tornada a la normalitat, i desaparegudes les limitacions d’aforament, els establiments han recuperat el 100%  de l’ús dels espais interiors i per això es procedeix a la retirada de la mesura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics