URGENT

La platja de Malgrat i Cala Treumal de Lloret són protagonistes d’una nova serie de Netflix

Compartiu aquesta història


La nova sèrie de Netflix, Bienvenidos a Eden, que es va estrenar divendres passat va rodar la seva major part de la trama a l’illa de Lanzarote durant la pandèmia.


Però durant la sèrie també s’hi poden veure paisatges de platges catalanes. En aquest cas, estem parlant de la platja de Malgrat i Cala Treumal de Lloret de Mar. Totes dues van ser localitats escollides pels productors per a gravar aquesta sèrie espanyola.


Bienvenidos a Edén, és un thriller juvenil en que la trama principal són un grup de joves amb una gran activitat a les xarxes socials i que reben una invitació per assistir a una festa a una illa secreta que organitza una marca de begudes. Quan arriben allà, els protagonistes començaran una misteriosa aventura a través de la pregunta, “ets feliç?”.


La platja de Malgrat va ser utilitzada per gravar la part del moll on els protagonistes pugen al vaixell per arribar fins a la suposada illa secreta. Mentre que Cala Treumal, va ser la platja més important de les que apareixen a la sèrie, ja que és on es celebra la primera festa on assisteixen tots els protagonistes.

Entre el repertori s’hi compten els actors i actrius com Amaia Salamanca, Alberto Baró, Belinda Pop o Ana Mena entre d’altres.
La sèrie compta amb vuit capítols i ja està disponible a la plataforma de Netflix des de divendres passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics