La platja de Malgrat i Cala Treumal de Lloret són protagonistes d’una nova serie de Netflix

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email


La nova sèrie de Netflix, Bienvenidos a Eden, que es va estrenar divendres passat va rodar la seva major part de la trama a l’illa de Lanzarote durant la pandèmia.


Però durant la sèrie també s’hi poden veure paisatges de platges catalanes. En aquest cas, estem parlant de la platja de Malgrat i Cala Treumal de Lloret de Mar. Totes dues van ser localitats escollides pels productors per a gravar aquesta sèrie espanyola.


Bienvenidos a Edén, és un thriller juvenil en que la trama principal són un grup de joves amb una gran activitat a les xarxes socials i que reben una invitació per assistir a una festa a una illa secreta que organitza una marca de begudes. Quan arriben allà, els protagonistes començaran una misteriosa aventura a través de la pregunta, “ets feliç?”.


La platja de Malgrat va ser utilitzada per gravar la part del moll on els protagonistes pugen al vaixell per arribar fins a la suposada illa secreta. Mentre que Cala Treumal, va ser la platja més important de les que apareixen a la sèrie, ja que és on es celebra la primera festa on assisteixen tots els protagonistes.

Entre el repertori s’hi compten els actors i actrius com Amaia Salamanca, Alberto Baró, Belinda Pop o Ana Mena entre d’altres.
La sèrie compta amb vuit capítols i ja està disponible a la plataforma de Netflix des de divendres passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics