URGENT

El balcó de l’Ajuntament de Palafolls llueix una pancarta pel Dia Internacional de les Infermeres

Compartiu aquesta història

Avui 12 de maig se celebra el dia internacional de les Infermeres i des del nostre municipi s’ha volgut fer un homenatge i reconeixement a la feina de les 47.000 infermers i  infermeres que treballen la demarcació de Barcelona.

És per això que l’Ajuntament palafollenc ha penjat una pancarta per difondre i posar en valor la feina de les infermeres.

Des d’avui i fins dilluns la pancarta lluirà al balcó del consistori per destacar el treball i l’esforç d’aquests infermers i infermeres especialment durant la pandèmia mundial que va començar ara fa dos anys.

Sònia González, regidora de salut de Palafolls explica que aquest col·lectiu ha estat capdavanter per afrontar la situació provocada per la pandèmia des del primer moment.

Avui en dia, els infermers i infermeres és el col·lectiu més nombrós del sistema de salut i és essencial pel disseny de les polítiques de salut i la defensa del dret a tots, a accedir a cures de qualitat i a una atenció digna i humana.

Fa 3 anys també es va voler fer un reconeixement i per aquest motiu el CAP de Palafolls, simultàniament amb amb la resta de CAPs de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i dels dos hospitals que gestiona (el de Calella i el de Blanes) van repartir un total de 800 pomes entre totes les persones que es van visitar el centre sanitari durant aquella jornada.

A més avui també  és el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica i d’altres síndromes. El consistori se sumarà a aquesta commemoració il·luminant de blau la torre de guaita aquest vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics