El PP confia en presentar més i millors candidatures municipals al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de la desfeta electoral de fa 3 anys, on el PP va perdre representació a Palafolls, Malgrat, Pineda o Tordera, el partit es troba ara en un moment de creixement. Així ho creu el president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández, que ahir va visitar Malgrat de Mar per donar el tret de sortida a la precampanya municipal a la zona.

Fernández considera que tot i els mals resultats dels últims anys, el PP és un partit amb estructura al territori cosa que li permetrà ara aixecar-se. El president català dels populars explica a Ràdio Palafolls que a les eleccions de l’any que ve hi haurà més i millors candidatures al Maresme amb la intenció de recuperar posicions polítiques i poder tornar a incorporar-se a governs locals. En aquest sentit aposta per que Palafolls tornarà a tenir una candidatura al nostre poble, com ha fet des del 1995.

Fernández va compartir primer una reunió de treball amb membres del PP de Malgrat i de la comarca, i després va sopar amb militants i simpatitzants del partit.

El president del PP de Catalunya reconeix que el partit ha passat cinc anys difícils, però creu que l’arribada de Núñez Feijoo al capdavant del partit ha donat una embranzida a les opcions electorals dels populars.

Fernández creu que el Maresme és clau en les expectatives electorals dels populars.

A les eleccions municipals del 2019 el PP va aconseguir 7600 vots que es van traduir en tan sols 4 regidors a tota la comarca del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics