El cadet femení de futbol per contra el Palafrugell i es queda a les portes de guanyar la lliga

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Trista notícia per les Les noies del Cadet Femení que perden contra el Palafrugell 4 a 1. Això fa que l’equip del Baix Empordà es proclami campió de Girona deixant les palafollenques a les portes d’aconseguir el campionat. Tot i així, les palafollenques han fet una gran temporada.

Encara en futbol, l’Amateur de 4a Catalana goleja a Cal Aguidó amb un 2 a 6. Una tercera victòria que fa pujar a l’equip palafollenc a setena posició a la lliga. S’enfrontaran el proper dia 22 al Palastadium contra Ath Riells.

I derrota també del Cadet A masculí, 2-  4 contra l’Arbucienca. L’equip de Palafolls, segueix en 9ena posició a la lliga i competirà el proper dia 21 contra el Farners. Tant l’Aleví A com l’Alev´B han descansat aquesta jornada.

I el Benjamí encaixa una golejada de l’Arbucienca amb un 10 a 0. L’equip de Palafolls segueix 12è a la lliga i s’enfrontarà a Cal Aguidó el proper 22 de maig al Palastadium.

Pel que fa al bàsquet, el Sènior A Masculí de bàsquet tot i perdre 59 a 63 contra el CB Campdevànol s acaben la temporada en 9ena posició a la lliga. Sacristan ha estat el màxim anotador de l’equip en aquest campionat amb un total de 294 punts.

Victòria del Sènior B Masculí de Palafolls que ha superat al Cellera per 72 a 65 punts. Tot i aquest marcador, l’equip palafollenc s’acomiada de la temporada en 12ena posició i a l’expectativa de veure què passarà amb aquest equip la temporada vinent.

El Sots 21 masculí jugarà el proper dissabte al Palauet contra Basquet Sant Pol després de la derrota de 10 punts d’aquesta jornada contra l’Orlandai.

Bones notícies pel Junior Masculí de Palafolls, que sumen una altra victòria contra Arenys Bàsquet, 55 a 39. Acaben aquesta segona fase en 6ena posició sent l’equip més defensor i 5è en millor atacant. La temporada que ve, gran part els jugadors passaran a formar  part de la plantilla dels Sots 21.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics