Agbar anuncia un tall d’aigua a Sant Lluís per demà al matí

Canonada averiada. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa concessionària del servei d’aigua ha anunciat un tall programat per demà dimarts durant bona part del matí. Segons detalla la companyia es preveu tallar el subministrament a les 9 del matí i que el tall d’allargui entorn a 6 hores: fins les 3  de la tarda.

Segons expliquen fonts properes a la companyia, la interrupció de demà forma part  dels treballs de la connexió de la canonada d’impulsió en el tram dels semàfors d’entrada al poble. 

Aquest ramal, un cop connectat, és el que deriva cap al barri de Sant Lluís. 

Al no disposar d’un gran dipòsit en aquesta zona, el tall per poder connectar el ramal obliga a interrompre el subministrament a tots els abonats del barri.

La xarxa d’aigua de Palafolls està actualment en plena transformació. Especialment pel que fa aquest canvi de la canonada d’impulsió des dels semàfors i fins el camí del castell. Aquesta canonada és la que aporta aigua als dipòsits municipals, situats a la falta del castell i que dóna de beure al centre i les empreses de Palafolls.

Sant Lluís té un sistema diferent i actualment rep aigua directament de la canonada principal, ja que només compta amb un petit dipòsit propi a la part alta del barri que no pot suportar la demanda del barri durant gaire estona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics