URGENT

El Geriàtric de Palafolls va al teatre gràcies al programa Apropa Cultura

Compartiu aquesta història

Una dotzena d’usuaris i personal del Geriàtric Palafolls van ser ahir al Teatre de Lloret per veure l’obra La motxilla de l’Ada. Va ser gràcies al  programa que impulsen conjuntament institucions com la Diputació de Barcelona i la Generalitat i que, sota el nom d’Apropa Cultura, vol millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de la cultura. 

El geriàtric ha guanyat un sorteig entre totes les entitats de Barcelona per poder accedir a un espectacle i aquest diumenge va poder gaudir d’aquesta obra de teatre.

Eva Álvarez, treballadora social del centre explica que després de la covid, s’ha reduït les sortides dels usuaris del centre fora del geriàtric i que, per això, aquesta sortida s’ha gaudit especialment.

En concret Apropa Cultura ha posat l’autocar adaptat, amb plataforma per poder accedir-hi amb cadira de rodes, cosa que ha permès el trasllat de part dels usuaris del centre fins al teatre. A més també hi ha una reducció econòmica de l’entrada.

Apropa Cultura és un web on els i les professionals de l’acció social poden comprar entrades d’espectacles i exposicions per fer sortides culturals amb les persones que atenen. S’hi inclouen actes de la programació habitual dels principals teatres, auditoris, museus i festivals d’arreu del país.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics