URGENT

El pròxim 27 de maig Malgrat torna a celebrar la Trobada Intergeneracional

Compartiu aquesta història


Serà una jornada on els alumnes de segon cicle de primària i les persones grans de les residències del poble es coneixeran personalment després d’haver-se intercanviat correspondència en els últims temps.

A les cartes, l’infant es presenta i demana a la persona gran, amb la qual contacta, si li pot compartir una experiència o record que li transmetin felicitat. Amb l’ajut dels treballadors i treballadores de les residències, les persones grans retornaran la correspondència presentat-se i explicant el seu record feliç.

Quan els infants rebin la resposta, seran ells mateixos qui dibuixin en escena aquella experiència o record que han rebut, i que serà lliurat a cada persona gran de mans dels nens i nenes en una trobada lúdica, especial i emotiva.

Aquest projecte es va començar a portar a terme el 2020, però per culpa de la situació pandèmica, va haver de ser interrompuda.

L’objectiu de celebrar aquest dia és promoure la defensa dels drets de les persones grans com també la visibilització i el foment del respecte per aconseguir la contribució i participació de la gent gran a la societat actual

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics