El ple aprovarà l’adhesió de Palafolls a l’Associació de Municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera

Imatge del ple de Palafolls. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous a la tarda està prevista la sessió plenària corresponent al mes de maig. La sessió té 18 punts a l’ordre del dia dels quals destaca l’aprovació de la constitució i l’adhesió del nostre municipi a aquesta associació. Es tracta d’una entitat que ha de promoure i donar suport a l’activitat agrària. Així com també, promocionar els instruments de cooperació, participació, i  debat de tots els agents socials implicats en el projecte de l’espai Agrari de la Baixa Tordera, com ara pagesos, cooperatives i empresaris.

En aquesta Associació hi seran bàsicament els municipis participants i impulsors del projecte; Palafolls, Malgrat, Tordera, Santa Susanna i Blanes però també hi poden entrar altres administracions i localitats properes al riu.

El ple de demà també preveu  suspendre les llicències d’obres a l’entorn de l’església i també als sectors del camí del Roig. La intenció és que no s’hi puguin fer obres mentre no s’acaba d’adequar el planejament.

El ple torna a preveure, per tercer mes seguit, el tractament de la moció que presenta el grup de Palafolls en Comú i que reclama que es negociï amb les treballadores que no van superar el procés d’estabilització al setembre del 2020 i que van perdre la plaça. Algunes d’elles van denunciar el consistori i els comuns demanen que es readmetin. La moció s’ha retirat en dues ocasions de l’ordre del dia per diferents motius.

El ple de demà, a més, estrena nova manera de poder seguir-se. Fins ara es podia seguir a través de la ràdio, a través del web d’aquesta emissora i en vídeo a través del Facebook live de Ràdio Palafolls. A partir de demà, també es podrà seguir en vídeo a través de la càmera fixa que enregistra els plens. Aquest senyal serà transmès a través del canal del YouTube de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics