Israel s’interessa per Santa Susanna pel seu model de transformació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Santa Susanna es converteix com a model de desenvolupament urbanístic, turístic i agrícola per Israel. Per això, a través de l’agència de viatges israeliana Art Tourism, el Sindicat de Treballadors de les Municipalitats enviarà cada mes dos grups d’una cinquantena de persones. Visitaran Santa Susanna per conèixer els criteris de transformació ordenada del municipi durant els últims 50 anys.

La transformació urbanística de Santa Susanna, juntament amb el desenvolupament harmònic del turisme i l’agricultura són els trets que més han interessat a Israel per convertir el municipi en un model a seguir.

En total, vindran a Santa Susanna prop de 6.000 persones procedents de diversos àmbits socials i econòmics d’Israel, estudiants, metges, economistes, estudiosos del municipalistes. Els interessa conèixer de primera ma com un municipi petit com Santa Susanna ha aconseguit disposar d’una de les principals ofertes turístiques de Catalunya sense malmetre el medi ambient i convivint amb el sector agrícola.

Aquest dimarts, va venir el primer grup de professionals israelians. Els va atendre l’alcalde Joan Campolier. Ell els hi va explicar la filosofia amb que s’ha transformat el municipi i els criteris que impregnen l’acció de govern municipal: respecte pel medi ambient, desenvolupament controlat i sostenible a nivell urbanístic i qualitat de vida a través dels serveis disponibles al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics