Tot a punt per la Shopping Night a Malgrat de Mar

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte els carrers de Malgrat tornen a omplir-se de paradetes de roba, productes locals del municipi i altres activitats per a tots els públics per celebrar una nova edició de la Shopping Night, que torna amb el format previ a la pandèmia de la Covid 19.

L’esdeveniment començarà a les 18h de la tarda i ho farà amb els flaixos de moda de les botigues pels carrers del municipi, que consisteix en que cada botiga del centre històric que participi, compti amb un o dos maniquís vivents fent de model durant una estona, i que en acabar, aquests models fan una petita desfilada.

També es comptarà amb un espai gastronòmic a la zona de les Peixateries Velles.

A un quart de 22h està previst la recuperació del passi de models al Parc de Can Campassol després de dos anys sense fer-se.

Per concloure la jornada, s’habilitarà una zona davant de l’Ajuntament per escoltar música en directe amb Sam Ramos, un artista amb una dilatada trajectòria que ha col·laborat amb cantants com Serrat o Macaco.

La Shopping Night és un format que es va iniciar ja fa 7 anys, al 2015, i té com a objectiu promoure els comerços locals de Malgrat. Cada any ha sigut sempre un èxit per part del públic. a La pandèmia sanitària va obligar als organitzadors a adaptar els actes a les restriccions vigents en cada moment. Així l’any 2020 es va celebrar a Shopping Night en un format telemàtic, mentre que l’any passat només es van poder portar a terme els “flaixos de les botigues”

Ara que la Covid ha donat treva, aquest cap de setmana se celebrarà la Shopping Night a Malgrat sense esperar cap inconvenient.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics