Blanes inicia la Setmana de la Natura amb diferents activitats

Visita Ornitològica al Delta de la Tordera, l'octubre 2020. AjBlanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per les properes setmanes, la ciutat ha programat diverses activitats que incideixen especialment en tres àmbits. El primer vol aprofundir en la protecció de la natura i la biodiversitat. En un segon àmbit es vol seguir treballant en la sostenibilitat; i per últim, també concienciar sobre la lluita contra el canvi climàtic i com s’hi pot contribuir. 

La primera activitat prevista, per exemple, és una Visita Ornitològica a la zona del Delta de la Tordera prevista per aquest diumenge dia 22 en diferents torns de 15 persones. Seran gratuïtes i adaptades a totes les edats.

Us podeu inscriure a aquestes visites a través del web de l’Ajuntament de Blanes.

A finals de mes, es preveu que la Biblioteca Comarcal aculli l’exposició “Caretta a la Vista”, que gira entorn a una de les espècies de tortuga freqüents del Mediterrani. El 4 de juny, i totalment lligada amb l’exposició anterior, es farà un taller familiar sobre la protecció de la tortuga babaua. 

A mitjans de juny, amb la Fundació Carl Faust, hi haurà una activitat lúdica, cultural i educativa per donar a conèixer el projecte ‘Mosquit Alert’. Es farà al Jardí Botànic Marimurtra, amb qui també es col·labora des del consistori blanenc de cara als mesos de juliol i agost per participar en l’activitat ‘Snorkel Botànic’. 

Una activitat per donar a conèixer el medi marí del litoral i posar en valor la seva riquesa, així com la necessitat de preservar-lo.

Ja al setembre s’han organitzat activitats d’educació ambiental i  sobre el corb marí emplomallat. Una espècie protegida present al nostre litoral i que té una colònia important a les roques de Sa Palomera.

De fet, des de mitjans d’aquest mes i fins a mitjans de setembre no es permet la pesca recreativa en superfície al voltant d’aquesta zona, per protegir aquesta colònia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics