URGENT

Els centres educatius de Palafolls celebren dilluns l’English Day

Compartiu aquesta història

El centres d’ensenyament palafollencs participen des del 2016 en aquesta iniciativa, que vol posar en valor la importància de l’aprenentatge i ús de la llengua anglesa, i a més, es fa de forma col·laborativa amb les escoles i l’institut de Palafolls.

Per la celebració de l‘English Day d’enguany  es recuperen activitats que no es podien fer des del 2020 per culpa del coronavirus. Així els alumnes de primària de les dues escoles palafollenques podran gaudir de sessions de teatre en anglès adaptades a les diferents edats. Les obres en qüestió seran “Wanda the Witch” i “Dracula 2.1”

 Els alumnes de l’Institut també tenen la seva obra de teatre específica en anglès. Anna Rovira, tècnica d’ensenyament de Palafolls, explica que la iniciativa de l’English Day va neixer dels centres educatius, però que el consistori hi dóna suport  per finançar les activitats com aquestes obres de teatre.

A banda de les representacions en anglès, l’alumnat gaudirà d’altre activitats com karaokes, balls, photocalls, jocs de llengua anglesa, entre d’altres.

L’English Day és una iniciativa amb un espai bilingüe, català i anglès, en el qual joves dels diferents cursos de les escoles ens faran propostes musicals, literàries o  explicaran el propi dia dedicat a la llengua anglesa. Rovira destaca la importància de l’anglès, però també que aquesta jornada incentiva la interacció educativa dels alumnes i dels centres.

A més a més, les escoles demanen que aquest dilluns tot l’alumnat assisteixi a classe amb una samarreta que contingui alguna paraula o frase escrita en anglès, per gaudir d’aquesta jornada entres els centres educatius del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics