URGENT

Blanes es converteix en capital internacional del Paddle Surf aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

Des d’avui i fins diumenge el municipi veí serà la capital internacional de Paddle Surf amb la Costa Brava Sup Race.

Durant tot el cap de setmana hi ha programades diferents activitats, com una cursa popular i competicions per a diferents nivells, una “Cacera de Talents” on hi estarà present el Campió del món d’aquest esport aquàtic, Bruno Hasulyo, entre d’altres. La “Cacera de Talents” són proves tècniques i de resistència que serviran per avaluar les habilitats de les i els atletes, i així poder decidir les persones que acabaran formant part de l’equip internacional. Els i les guanyadores obtindran una temporada de seguiment, contacte i assessorament directe amb Hasulyo.

L’esdeveniment mourà prop de mig miler de persones, sumant els qui participaran a les diferents curses i activitats, així com els familiars, equip tècnic i que s’allotjaran en establiments hotelers de Blanes.

Aquesta és la primera vegada que s’organitza una edició internacional arreu del Catalunya, ja que en canvi en d’altres llocs de l’estat espanyol sí que hi ha precedents. En l’actualitat, el Club de Vela Blanes, compta amb el major nombre de llicències federatives de Paddle Surf arreu de Catalunya.

L’edició d’enguany comença avui al migdia lliurant els dorsals i formalitzant les inscripcions de tots els participants en el Club Vela Blanes. A la tarda es farà una sortida d’entrenament suau per tenir el primer contacte amb les cales que rodegen el municipi on comença la Costa Brava. Ja pel vespre tindrà lloc la presentació oficial de l’esdeveniment, que inclourà la presència dels atletes internacionals procedents d’Itàlia, Portugal, Holanda, Rússia, Panamà, etc i que tenen previst competir-hi. L’acte es tancarà a l’aire lliure per poder gaudir d’un espai gastronòmic vora al mar.

Diumenge, a partir de les 10 del matí, serà el moment en què hi haurà les dues curses més significatives, que es disputaran seguides, en les categories d’Elit i Amateur, i que al migdia es farà el lliurament de premis i el sorteig d’una taula inflable cedia per Decathlon. Val a dir que la cursa popular és de 3 km de recorregut; l’amateur de 6 km; i la d’elit de 12 km.

Aquesta edició  l’organitza The Sup Paradise amb el suport del Club de Vela Blanes i l’Ajuntament de Blanes, i anima a tothom que vulgui de gaudir d’un intens cap de setmana ple d’activitats i competicions per a diferents nivells d’expertesa de Paddle Surf.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics