Oberta la convocatòria d’ajuts econòmics per a diferents situacions socials

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ha publicat la convocatòria d’ajuts econòmics individualitzats que atorga cada any com a mesures de suport a les persones amb necessitats especials.

Aquestes ajudes inclouen molts supòsits d’ajut  amb diferents modalitats, en funció de les necessitats a cobrir.

Per exemple hi ha ajuts per cobrir despeses de lloguer de l’habitatge habitual en cas de desnonament, o de suport per garantir l’accés als subministraments bàsics com aigua, gas o electricitat. 

També existeixen línies per casos de necessitats mèdiques i d’atenció sanitàries com ortopèdies o de medicaments, o per cobrir l’alimentació bàsica o productes d’higiene, que des de finals de l’any passat s’ofereixen amb una targeta moneder específica. Ho explica Judit Puig responsable tècnica de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquests ajuts, que tenen l’objectiu de regular les prestacions econòmiques que ofereix l’Ajuntament, es convoquen cada any i permeten actuar puntualment en aquelles famílies amb situació de risc. Per poder sol·licitar qualsevol d’aquestes ajudes cal una primera entrevista amb els Serveis Socials que n’avaluen l’idoneïtat en cada cas.

Després d’aquesta primera cita, i si és el cas, s’haurà entregar la sol·licitud electrònicament o presencial. En aquest últim cas, caldrà sol·licitar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. (OAC)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics