URGENT

Gospel Viu celebra 20 anys amb un nou espectacle recopilatori i nova gira

Compartiu aquesta història

La formació palafollenca està d’aniversari i ho vol celebrar amb els seus fans fidels. En aquests 20 anys d’existència el grup ha produït fins a 8 espectacles i s’ha convertit en referència pel que fa al gòspel a casa nostra. Per celebrar aquest aniversari el grup palafollenc ha decidit no només fer un acte de celebració sinó oferir una nova gira d’aniversari que passarà per les quatre províncies catalanes. De moment ja s’ha fet la preestrena a Torres de Segre a l’espera que aquest proper dimarts es pugui fer l’estrena oficial en un dels espais preferits pr Gospel Viu, el Palau de la Música Catalana.

Ens ho explica Moisès Sala, director i fundador de Gospel Viu Choir.

La formació ha volgut oferir un espectacle recopilatori d’aquests primers 20 anys de vida. Ho ha fet, a més, rescatant el nom d’un dels seus espectacles més populars i incorporant la referència de la celebració. Així el nou espectacle es diu Non Stop Gospel 20.

Encara queden entrades per poder veure el concert d’estrena del Non Stop Gospel 20 al Palau de la Música de Barcelona a preus que oscil·len entre els 14€ i  els 25€. De tota manera ja hi ha una 10a d’actuacions més repartides arreu de la geografia catalana. El més proper és a Sant Vicenç de Montalt, però haurem d’esperar fins el gener de l’any vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics