Torna la Fira d’Entitats a Pineda de Mar aquest cap de setmana

Estand en una fira anterior. FEDAC
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dissabte i diumenge, tant la Plaça Espanya com la Plaça de les Mèlies acolliran una nova edició de la Fira d’Entitats en la que hi haurà entitats arrelades al municipis així com d’altres amb presència arreu de l’Alt Maresme. 

La fira comptarà amb una programació d’activitats com tallers de dibuix, exhibicions, balls populars, o espais dedicats a l’esport com la petanca, tir a canasta, entre d’altres. Els dos dies hi haurà un dinar popular entre els participants.

Després de dos anys sense poder celebrar-se, demà i diumenge torna una renovada Fira d’Entitats a Pineda amb noves propostes que es van portar a terme a través d’un procés participatiu.

Totes les entitats que participen tenen en comú els valors de treball voluntari per a la millora de la comunitat.

Amb l’objectiu de potenciar la Fira d’Entitats, durant els mesos previs a aquesta edició s’ha tingut en compte un  procés participatiu obert amb el que recollir noves propostes i afrontar nous reptes que facin créixer les oportunitats de la fira. Durant a les diferents reunions,  s’ha parlat de temes que han permès definir objectius, tractar la metodologia a seguir i establir nous continguts que connectin amb la població del municipi. El procés no està tancat encara, i continuarà un cop finalitzada la fira per tal de seguir millorant l’experiència en futures edicions. 

Les noves propostes de l’edició d’enguany, una es durà a terme dissabte i serà un ball conjunt amb la música del grup la Brand New Band. I ja diumenge, la companyia Grimpallunes oferirà un espectacle infantil per als més petits. Finalment, al llarg de tot el matí de diumenge es farà la Trobada de Puntaires de Pineda de Mar, que acollirà a persones de tot Catalunya vinculades a aquest antic ofici.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics