Calella celebra aquest cap de setmana “Moments de flors”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’esdeveniment involucra entitats i empreses de la ciutat per decorar espais amb motius florals que han acreditat a la ciutat com una vila florida per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya.

L’edició d’enguany compta amb una mostra diversa de composicions florals i obres realitzades pels participants. 

Aquest any, l’acte d’inici tindrà lloc al Museu del Turisme dissabte a les 17h  de la tarda i amb entrada gratuïta. Els altres indrets que s’ompliran de flors són escoles, balcons d’edificis públics, places i museus, entre d’altres. També hi col·labora l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics