Cap de setmana de Bollywood a Palafolls

Sunny Singh. Sunny Singh Dance Company
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui i demà el teatre de Palafolls es converteix en escenari de danses i tradicions índies amb un festival Bollywood que inclou tallers i exhibicions d’aquests coneguts balls.

Un cap de setmana liderat per Elisa Afrah, professora de danses orientals a Palafolls i Malgrat, que ha organitzat aquestes jornades en la que el principal atractiu és la presència de Sunny Singh, un conegut ballarí indi que fa temps que ha internacionalitzat el Bollywood arreu, especialment a Espanya.
Avui dissabte Singh té dos tallers al teatre; un de balls estil tradicional i un segon de ball clàssic. De tota manera serà aquest vespre quan es farà l’esperada exhibició amb un gran show a partir de les 20h.
Demà diumenge al matí encara es farà un taller de dansa més moderna, de nom Bhangra.

En una entrevista a Ràdio Palafolls, Sunny Sing explica que els balls indis no només són coreografies de passos, sinó que està plenament connectat amb la història de la cançó. És per això que en els seus tallers detalla els orígens.

Singh és un dels ballarins de Bollywood més coneguts a Espanya, on ha participat en programes de televisió i ha fet tallers, especialment a Madrid, on resideix habitualment. De tota manera Singh afirma que sempre està en continua formació per aprofundir més en l’art de les danses orientals.

Les activitats d’avui es fan al teatre i el taller previst per demà es farà al casal de la Dona. Tots els tallers tenen un preu de 30 €, mentre que l’exhibició d’aquest vespre al teatre costarà 10 €.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics