URGENT

Les obres de la piscina s’allarguen a les nits

Compartiu aquesta història

Els treballs de reforma integral de la piscina municipal de Palafolls s’amplien a l’horari nocturn per tal d’avançar feina i esgarrapar temps al calendari previst. 

En concret els operaris treballen ara fins la 1 de la matinada, cosa que també els permet fugir de les hores de més exposició al sol.

Tot i que els treballs s’allarguin a l’horari nocturn, fonts properes de l’Ajuntament apunten que les actuacions que es fan ara no comporten sorolls ni molèsties als veïns. 

De fet actualment es treballa en la impermeabilització dels dos vasos; de la piscina gran i de la petita.

Els treballs d’impermeabilització s’han de fer en sec, peR que les pluges d’aquests dies endarrereixen aquestes tasques ja que no faciliten l’acció de la resina d’unió.

La setmana que ve, quan acabin d’impermeabilitzar les dues piscines, s’ha de procedir a omplir els dos vasos per comprovar que realment no es filtra aigua. Aquesta comprovació necessita almenys d’una setmana amb les piscines plenes.

Si tot és correcte, a mitjans de juny es començarà a enrajolar l’interior de les dues piscines, amb un color blanc trencat, i alhora s’acondicionarà el que es coneix com a platja, és a dir, les lloses del voltant de la piscina, que també s’hauran de renovar.

Per tot plegat és difícil que els treballs acabin a mitjans de mes, com preveu el contracte signat. De fet, el consistori ja va anunciar que la piscina es preveu reobrir el primer cap de setmana del mes de juliol, coincidint amb el Fem Palafolls. 

Això tensiona el calendari dels treballs, pel que qualsevol imprevist podria endarrerir les obres i posposar la reobertura prevista de la piscina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics