Blanes destina 120.000 € extres a ajudes socials per l’augment de preu de benzina i materials

Durant el ple de la setmana passada pel consistori blanenc, es va aprovar uns ajuts extres pel augment del preu de la benzina i dels materials. En total, van ser  16 vots a favor, la modificació del pressupost municipal vigent. Van ser els vots d’ERC, PSC, Blanes En Comú Podem, C’s i els dos regidors no adscrits, i 3 vots d’abstenció de Junts per Blanes. Aquesta modificació destina 400.000 euros per a diferents conceptes, en el quals es destaquen els 120.000 euros extres que es destinaran a Serveis Socials. L’objectiu principal és poder afrontar les negatives conseqüències que està suposant l’augment del preu de combustible, com també productes i materials, que afecta a qui no té recursos econòmics i a qui més danys està causant aquesta crisi.

Un dels altres temes que es van  debatre durant el ple va ser l’aprovació per establir les dues festes locals de Blanes per a l’any vinent. En aquest sentit, i com ja ve sent tradicional, s’ha marcat  l’11 d’abril, quan se celebrarà l’Aplec del Vilar, que tanca la Setmana Santa. I l’altre el dia 26 de juliol, la Festa de Santa Anna, patrona del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics