Blanes destina 120.000 € extres a ajudes socials per l’augment de preu de benzina i materials

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant el ple de la setmana passada pel consistori blanenc, es va aprovar uns ajuts extres pel augment del preu de la benzina i dels materials. En total, van ser  16 vots a favor, la modificació del pressupost municipal vigent. Van ser els vots d’ERC, PSC, Blanes En Comú Podem, C’s i els dos regidors no adscrits, i 3 vots d’abstenció de Junts per Blanes. Aquesta modificació destina 400.000 euros per a diferents conceptes, en el quals es destaquen els 120.000 euros extres que es destinaran a Serveis Socials. L’objectiu principal és poder afrontar les negatives conseqüències que està suposant l’augment del preu de combustible, com també productes i materials, que afecta a qui no té recursos econòmics i a qui més danys està causant aquesta crisi.

Un dels altres temes que es van  debatre durant el ple va ser l’aprovació per establir les dues festes locals de Blanes per a l’any vinent. En aquest sentit, i com ja ve sent tradicional, s’ha marcat  l’11 d’abril, quan se celebrarà l’Aplec del Vilar, que tanca la Setmana Santa. I l’altre el dia 26 de juliol, la Festa de Santa Anna, patrona del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics