El Cadet A de Futbol Sala guanya la lliga i el B queda quart

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Cadet A ha derrotat al Tordera en el seu últim partit deixant un marcador de 0-9, proclamant-se així camions de lliga. L’equip de Palafolls només han encaixat una derrota en tota la temporada.

També victòria del Cadet B contra el Blanesport amb 1 a 3. Els palafollencs queden 4rts de la lliga amb 46 punts. En total han guanyat 15 partits, 1 empat i 6 derrotes en tota la temporada.

I celebrem també la victòria del primer equip del futbol sala St. Lluís, que van guanyar el seu últim partit contra el Caldes de Malavella amb un 3 a 7.  Acaben la temporada 4rts a la lliga. 

I Seguim parlant de futbol, ja que l’equip Amateur de Palafolls guanya al Montràs en un partit molt disputat, 3 a 2. El seu proper partit serà contra el Tossa. Passi el que passi, ja són 6ens a la lliga amb 42 punts en total.

No va tenir tanta sort l’equip del Cadet de 2a divisió ja que va encaixar una derrota contra l’Hostalric. Els de Palafolls acaben la lliga a una 10a posició, amb 8 victòries, 2 empats i 18 derrotes. L’any que ve s’hauran de posar les piles. Pel que fa al bàsquet victòria del Sots 21 Masculí contra el club Bàsquet de Cardedeu amb un marcador molt ajustat 60 a 53. Segueixen 5ens a la lliga a falta de dues jornades per acabar. El proper partit serà aquest cap de setmana contra el Canovelles. I un altre partit molt disputat va ser a la categoria del junior masculí. L’equip palafollenc guanyava per un punt el Club Bàsquet Centelles deixant un marcador de 47 a 46 donant per acabada aquesta temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics